Checklist


Checklists voor je website

Voor website-eigenaren die graag zelf aan de slag willen om hun website SEO-proof te maken, plaatsen wij hier SEO Checklists. Deze checklists bestaan uit de stappen die je kunt nemen om in ieder geval een basis SEO in orde te hebben.

Kom je er niet uit of heb je er geen tijd voor? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je website functioneert zoals het moet om effectief te zijn, terwijl jij je met de prioriteiten van je bedrijf bezig kunt houden.

Website Audit zelf uitvoeren op paginaniveau | MarsConnects


Een Website Audit Uitvoeren op Paginaniveau21 juli 2021

Website Checklist

No Comments

Een website audit uitvoeren op paginaniveau: waar moet je op letten? Waar moet je op letten als je een website audit uitvoert …

Technische SEO voor je website checklist


Technische SEO voor je website: checklist5 augustus 2020

SEO (zoekmachine-optimalisatie), SEO Checklists

No Comments

Klaar om je aantal bezoekers op je site te laten groeien en je positie op de zoekpagina van Google organisch te verhogen? Gebruik dan onze technische SEO-checklist om je website te optimaliseren voor zoekmachines.

wat heb je nodig voor een website


Wat heb je nodig voor een website? – Checklist25 april 2020

SEO Checklists, Website Checklist, Websites

No Comments

Net zoals een bedrijf in de echte wereld, heb je ook een plan nodig voor je online bedrijf. Begin bij het eind: wanneer is de website geslaagd? Welke doelen wil je bereikt hebben? Met het einddoel voor ogen, werk je terug naar het begin en bekijkt wat je echt nodig hebt voor je website. Gebruik de checklist om te controleren of de basis van je website compleet is.