Category: Dutch

 • Wat is Click Through Rate (CTR) en hoe je het kunt verhogen

  Wat is Click Through Rate (CTR) en hoe je het kunt verhogen

  Goede backlinks zijn belangrijk voor je website. Vooral in concurrerende sectoren wil je met linkbuilding organisch verkeer genereren.

 • Goede backlinks krijgen door linkbuilding op de juiste manier

  Goede backlinks krijgen door linkbuilding op de juiste manier

  Goede backlinks zijn belangrijk voor je website. Vooral in concurrerende sectoren wil je met linkbuilding organisch verkeer genereren.

 • Het verschil tussen Google Analytics en Google Search Console

  Het verschil tussen Google Analytics en Google Search Console

  Google Analytics en Google Search Console zijn twee Google tools die totaal verschillend zijn. Deze tools bieden verschillende gegevens elk met eigen doeleinden. Google Analytics (GA) werkt op basis van het gedrag van de gebruiker. Google Search Console (GSC) is gebouwd om de website eigenaar te helpen om de site te verbeteren voor bezoekers en om SEO-doelstellingen te behalen

 • Guest Posting (gastbloggen): Doen of niet?

  Guest Posting (gastbloggen): Doen of niet?

  Handleiding Guest Posting (gastbloggen). Waarom je het niet moet doen en de beste redenen om wel artikelen voor andere websites te schrijven.

 • SEO voor de Gezondheidszorg: technieken voor je website

  SEO voor de Gezondheidszorg: technieken voor je website

  Met SEO voor de Gezondheidszorg kun je concurrentiepositie verbeteren. Lees hoe medische SEO jouw praktijk of zorginstelling kan helpen.

 • Wat is een Landingspagina? Tips & Infographic

  Wat is een Landingspagina? Tips & Infographic

  Wat is een Landingspagina? Tips & Infographic om meer leads te genereren Landingspagina’s maken een essentieel onderdeel uit van je marketingstrategie. Een landingspagina kan ervoor zorgen dat je bepaalde conversies voor je online bedrijf verhoogt en meer leads genereert. Focus je je aandacht op zulke pagina’s, dan kunnen ze de spil van een succesvolle website […]

 • Een Website Audit Uitvoeren op Paginaniveau

  Een Website Audit Uitvoeren op Paginaniveau

  Een website audit uitvoeren op paginaniveau: waar moet je op letten? Waar moet je op letten als je een website audit uitvoert voor je webpagina’s? Lees over Yoast SEO, pagina-structuur, SEO-teksten en waarom je beter niet afwijkt van je onderwerp. Daarom gaan we het ook over kannibalisme hebben.  Table of Contents Een website audit zelf […]

 • Mythen van Buyer Persona’s die Discriminerend zijn

  Mythen van Buyer Persona’s die Discriminerend zijn

  Buyer persona’s oftewel klantprofielen zijn semi-fictieve representaties van je ideale klanten op basis van gegevens en marktonderzoek. Je kunt hiermee snel opmaken of een prospect voldoet aan je wensen die helpen je bedrijfsdoelen te behalen. Ook kun je beter je productontwikkeling, marketing, SEO strategieën en de service op je gewenste klanten afstemmen. Bovendien is het veel fijner werken met de klanten die bij jouw bedrijf en werkwijze passen. De ideale klant waar je graag iets extra’s voor doet.

 • Een Goede Buyer Persona (Klantprofiel) + Voorbeeld

  Een Goede Buyer Persona (Klantprofiel) + Voorbeeld

  Buyer persona’s oftewel klantprofielen zijn semi-fictieve representaties van je ideale klanten op basis van gegevens en marktonderzoek. Je kunt hiermee snel opmaken of een prospect voldoet aan je wensen die helpen je bedrijfsdoelen te behalen. Ook kun je beter je productontwikkeling, marketing, SEO strategieën en de service op je gewenste klanten afstemmen. Bovendien is het veel fijner werken met de klanten die bij jouw bedrijf en werkwijze passen. De ideale klant waar je graag iets extra’s voor doet.

 • Met marktsegmentatie je ideale klant bereiken

  Met marktsegmentatie je ideale klant bereiken

  Veel eigenaren van online bedrijven komen met geweldige ideeën voor hun marketingstrategieën om hun website gevonden te laten worden. Ze willen gebruik maken van allerlei marketingsinstrumenten, van e-mails en e-books tot aan Facebook-groepen. Maar zit je doelgroep op Facebook? Lezen jouw potentiële klanten e-books en e-mails? Of kijken zij liever naar een informatief YouTube-filmpje? Om je producten en diensten te verkopen, heb je echt een goed beeld nodig van de klanten op wie je je wilt richten. Marktsegmentatie helpt je hierbij.

 • Lokale SEO-oplossingen voor bedrijven

  Lokale SEO-oplossingen voor bedrijven

  De meest efficiënte lokale SEO-oplossingen in 2021 voor kleine bedrijven? Lees onze 10 tips en doe er je voordeel mee!

 • Pull Marketing Strategie en Wanneer ga je Pushen? Inclusief Voorbeelden

  Pull Marketing Strategie en Wanneer ga je Pushen? Inclusief Voorbeelden

  Pull marketing wordt gebruikt voor inbound marketing strategieën. Het is een strategie waarmee je je online marketing inspanningen een stevige basis geeft om je ideale (vaste) klanten te krijgen. Lees wanneer je pull marketing gebruikt en wanneer het slim is om push marketing te gebruiken. We geven je ook een aantal voorbeelden van pull-strategieën die je in je marketingcampagnes kunt gebruiken.

 • Wat is Inbound Marketing en wanneer gebruik je Outbound Marketing?

  Wat is Inbound Marketing en wanneer gebruik je Outbound Marketing?

  Inbound marketing is een pull-marketing strategie waarmee je tegemoet komt aan de wensen van je potentiële klanten wanneer het hen uitkomt. Outbound marketing volgt een push-strategie waarmee je snel producten of diensten wilt verkopen en die vaak als opdringerig wordt ervaren, maar ook voor impulsaankopen zorgt. Lees hieronder meer verschillen en de voor- en nadelen van beide marketingstrategieën.

 • Wat maakt een goede webshop succesvol?

  Wat maakt een goede webshop succesvol?

  Een goede webhop vraagt om heldere informatie en goede bereikbaarheid om succesvol te zijn. Lees dit voordat je stopt met je online bedrijf.

 • Wat zijn Long Tail Zoekwoorden en wanneer gebruik je ze?

  Wat zijn Long Tail Zoekwoorden en wanneer gebruik je ze?

  Long-tail zoekwoorden: een zeer gerichte zoekterm van 3 of meer woorden. Lees waarom je ze nodig hebt om in Google te ranken en hoe je ze kunt vinden.

 • Meer bezoekers naar je webshop krijgen – 9 Tips

  Meer bezoekers naar je webshop krijgen – 9 Tips

  Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn webshop? is een vraag van veel ondernemers. Niet alleen als u net gestart bent met een webshop, maar ook de ervaren online ondernemers kunnen mogelijk wat inspiratie uit onze 9 tips op doen. Lees hier hoe u meer klanten naar uw online shop kunt krijgen.

 • Duplicaten op een website

  Duplicaten op een website

  Door veel SEO-ers is altijd gedacht dat duplicaten (dubbele inhoud) op een website een negatief effect hebben op de ranking in Google Search. John Mueller van Google klaart deze misvatting op tijdens het vragenuurtje van Google op 22 Januari 2021. Mueller zegt dat dubbele inhoud geen negatieve factor is voor de positie in de zoekresultaten.

 • SEO en SEA wat is het verschil en wat is het beste?

  SEO en SEA wat is het verschil en wat is het beste?

  SEO en SEA: Investeren in SEA is weggegooid geld als jouw website of webshop niet aan de SEO-eisen voldoet. Met SEA kun je gelijk resultaten verwachten, maar zodra je stopt met adverteren, is het effect weg. Kies je voor SEA zonder SEO, dan blijf je dus betalen om bezoekers naar je site te genereren. Lees hier hoe je geld kunt besparen als je met advertenties wilt gaan werken.

 • De meest bezochte websites in 2020

  De meest bezochte websites in 2020

  Veel mensen die een website voor hun bedrijf willen maken, vragen zich af wat een succesvolle website is. Een van de dingen die je kunt doen om deze vraag te beantwoorden is het onderzoeken hoe de meest bezochte websites ter wereld eruit zien. Deze lijst geeft een paar interessante inzichten weer.

 • Een website met SEO die scoort

  Een website met SEO die scoort

  SEO bestaat uit meer dan 200 deeltaken die tot doel hebben om bezoekers te genereren en je ROI (Return On Investment) te verhogen. Als je nog niet eerder met SEO gewerkt hebt, dan is het belangrijk om de basis eerst goed te hebben. Is je online bedrijf al redelijk gegroeid en wil je je bereik en verkoop vergroten, dan zijn meer SEO taken nodig om je doel te verwezenlijken. Je concurrenten doen dit namelijk ook!