Categorie: Oude Projecten

Een eenvoudige website voor kleine budgetten die als online visitekaartje gebruikt wordt. Voor Maasdam was het belangrijk dat hij een site met wat basisinformatie over zijn bedrijf op het internet kon laten zien. Deze site is volledig naar zijn wensen gemaakt, inclusief het design, de gebruikte foto’s en teksten. De opdrachtgever vond SEO voor zijn website niet van belang, omdat hij zijn opdrachten op andere manieren binnenkrijgt dan via het internet. De website dient voor hem alleen als een informatiebron voor zijn klanten die willen verifiëren wie hij is. Ranken in Google of meer klanten via zijn website genereren zijn geen doelen die hij nastreeft.

Deze website, MaasdamAangenaam.nl, is gemaakt om aan het volgende te voldoen:

  • een eenvoudige statische website om wat informatie te tonen over hem en zijn diensten,
  • bereikbaarheidsgegevens tonen,
  • mobiel vriendelijk.

“Met verwondering en plezier heb ik ervaren hoe het is om samen met MarsConnects een website te maken voor mij als startende ondernemer. Keer op keer nam ze initiatief en gaf ze mij feedback in duidelijke online communicatie. Professioneel en snel!
Ze bewijst dat op afstand aan een project werken een zeer efficiënte manier kan zijn om dingen voor elkaar te krijgen! “- Ben Maasdam