Oude projecten
Eenvoudige Website MaasdamAangenaam
  • – Categorie: Oude Projecten –

Een eenvoudige website voor kleine budgetten die als online visitekaartje gebruikt wordt. Voor Maasdam was het belangrijk dat hij een site met wat basisinformatie over zijn bedrijf op het internet kon laten zien. Deze site is volledig naar zijn wensen gemaakt, inclusief het design, de gebruikte foto’s en teksten. SEO is voor zijn website niet van belang, omdat hij zijn opdrachten op een andere manier binnenkrijgt dan via het internet.

Deze website, MaasdamAangenaam.nl, is gemaakt om aan het volgende te voldoen:

  • een eenvoudige statische website om wat informatie te tonen over hem en zijn diensten,
  • bereikbaarheidsgegevens tonen,
  • mobiel vriendelijk.

“Met verwondering en plezier heb ik ervaren hoe het is om samen met MarsConnects een website te maken voor mij als startende ondernemer. Keer op keer nam ze initiatief en gaf ze mij feedback in duidelijke online communicatie. Professioneel en snel!
Ze bewijst dat op afstand aan een project werken een zeer efficiënte manier kan zijn om dingen voor elkaar te krijgen! “- Ben Maasdam

Author

Mars

SEO, ondernemerschap, fitness, muziek en astronomie zijn mijn grootste interesses (vandaar de afkorting van mijn naam Margaretha (roepnaam Margreet) naar "Mars"). Voordat ik in 2016 aan MarsConnects begon, was ik bij verschillende organisaties in Nederland werkzaam als projectmedewerker, management assistent en personal assistant. Door deze ervaringen weet ik hoe organisaties werken en waar zij tegenaan lopen.

Met MarsConnects help ik bedrijven en organisaties met hun websites, zodat deze effectief zijn: de juiste bezoekers en meer verkoop van producten of diensten. Meer hierover is te lezen op "Over ons".

Met mijn twee honden (van de straat gehaald toen ze nog een puppy waren) woon ik in Tbilisi, Georgië. Maar heimwee naar Nederland groeit. Ik mis mijn familie, vrienden, muntdrop, vanillevla en het gezeur over het weer. Er wordt dus hard gewerkt om medio 2021 weer in Nederland te gaan wonen!