Handige resources

Handige resources voor websites, SEO, linkbuilding en meer

Speciaal voor MKB-ers en ZZP-ers die een bedrijfswebsite of webshop hebben of er een willen laten maken.

Bij Nieuws & Tips kun je artikelen vinden die oplossingen bieden voor problemen met websites en slimme tips om een website of webshop SEO-vriendelijk te maken.

Wat maakt een goede webshop succesvol

Een goede webhop vraagt om heldere informatie en goede bereikbaarheid om succesvol te zijn. Lees dit voordat je stopt met je online bedrijf.

long tail zoekwoorden hoe kom je er aan

Long-tail zoekwoorden: een zeer gerichte zoekterm van 3 of meer woorden. Lees waarom je ze nodig hebt om in Google te ranken en hoe je ze kunt vinden.

Meer bezoekers naar uw webshop krijgen - 9 Tips

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn webshop? is een vraag van veel ondernemers. Niet alleen als u net gestart bent met een webshop, maar ook de ervaren online ondernemers kunnen mogelijk wat inspiratie uit onze 9 tips op doen. Lees hier hoe u meer klanten naar uw online shop kunt krijgen.

Duplicaten op een website geen negatieve rankingsfactor

Door veel SEO-ers is altijd gedacht dat duplicaten (dubbele inhoud) op een website een negatief effect hebben op de ranking in Google Search. John Mueller van Google klaart deze misvatting op tijdens het vragenuurtje van Google op 22 Januari 2021. Mueller zegt dat dubbele inhoud geen negatieve factor is voor de positie in de zoekresultaten.