SEO, ondernemerschap, fitness, muziek, koken en astronomie zijn mijn grootste interesses.

Voordat ik in 2016 aan MarsConnects begon, was ik bij verschillende (internationale) organisaties in Nederland werkzaam als projectmedewerker, management assistent en personal assistant. Door deze ervaringen weet ik hoe organisaties werken en waar zij tegenaan lopen.

Met MarsConnects help ik bedrijven en organisaties met hun websites, zodat deze effectief zijn: de juiste bezoekers en meer verkoop van producten of diensten. Het gaat hierbij niet alleen om on-page SEO, maar ook om de technische SEO, SEO concurrentie analyse, SERP (waaronder de betrouwbaarheid van je site valt en 199 andere SEO-items) en inbound marketing.

Op het internet wordt veel onzin geschreven of verouderde informatie op het gebied van SEO en marketing waar je niets aan hebt en die zelfs schadelijk kunnen zijn voor je online bedrijf. Ik hou ervan om met informatie te komen die up-to-date is en juist is. Mocht je iets op mijn website tegenkomen waarvan jij denkt dat het onjuist is: laat het me weten. Ik sta altijd open voor nieuwe kennis!

Ik heb vele opleidingen en cursussen gevolgd (van psychologie, sociologie tot aan  Google Analytics IQ en Inbound marketing) waarmee ik op basis van kennis en gedegen onderzoek diensten kan aanbieden die voldoen aan de SEO-vereisten van Google en aan de nieuwste ontwikkeling op het gebied van inbound marketing. Naast dat ik bedrijven help via MarsConnects, werk ik ook als freelancer.  Door op deze manier te werken heb ik veel ervaring opgedaan met klanten, bedrijven en werkzaamheden zoals het maken van websites en webshops, schrijven van inhoud, het toepassen van technische en on-page SEO en het maken van strategische SEO-plannen.

Mijn streven is dat jij slaagt met je onderneming. Het belangrijkste hiervoor is dat de basis van je website of webshop in orde is en dat je een ijzersterke strategie hebt om je doelen te behalen.

Vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid vind ik belangrijk. Ik voel me daarom ook betrokken bij de mensen die hard werken om hun doelen te realiseren. Ondernemerschap is niet eenvoudig en met de groei aan concurrentie wordt het steeds lastiger. Heb je een online bedrijf, dan heb je een goede marketingstrategie nodig waarvan SEO de basis vormt.

Ik ben er niet alleen voor beginnende ondernemers, maar ook voor bedrijven die al jaren bestaan. Voor ondernemers die de kennis en tijd niet hebben om aan marketing en SEO te werken, maar wel het doel hebben om verder te groeien, de concurrentie aan te gaan met de uitdagingen van de snelle ontwikkelingen die er op het gebied van marketing en SEO bestaan. Heb je een SEO-audit nodig om te weten wat er aan je website moet gebeuren, moet de inhoud van je website SEO-proof worden gemaakt of heb je goede blogs nodig: neem contact met me op!

Heb jij een bedrijf en je wilt graag samenwerken om de SEO-workload te verdelen of je wilt het management van je marketing-team uit handen geven: gewoon bellen – dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Met mijn twee honden (van de straat gehaald toen ze nog een puppy waren) woon ik in Tbilisi, Georgië. Maar heimwee naar Nederland is groot. Ik mis mijn familie, vrienden, muntdrop, vanillevla en het gezeur over het weer. Er wordt dus hard gewerkt om weer in Nederland te gaan wonen!