Over MarsConnects

Margreet_Nannenberg_MarsConnects_20210525-min

Margreet Nannenberg

SEO, ondernemerschap, fitness, muziek, koken en astronomie zijn mijn grootste interesses.

Voordat ik in 2016 aan MarsConnects begon, was ik bij verschillende organisaties in Nederland werkzaam als projectmedewerker, management assistent en personal assistant. Door deze ervaringen weet ik hoe organisaties – tot op het hoogste niveau – werken en waar zij tegenaan lopen.

MarsConnects is het SEO bureau dat bedrijven en organisaties helpt om hun website doelen te realiseren. Websites die effectief zijn: de juiste bezoekers en meer verkoop van producten of diensten door klanten die terugkomen. Het gaat hierbij niet alleen om on-page SEO, maar ook om de technische SEO, SEO concurrentie analyse, SERP (waaronder de betrouwbaarheid van je site valt en 199 andere SEO-items) en inbound marketing.

Op het internet vind je veel onzin of verouderde informatie op het gebied van SEO en marketing waar je niets aan hebt en die zelfs schadelijk kunnen zijn voor je online bedrijf. Je kunt van mij verwachten dat je informatie krijgt die juist is en bijdraagt aan een verbetering van jouw website of webshop. Mocht je iets op mijn website tegenkomen waarvan jij denkt dat het onjuist is: laat het me weten. Ik sta altijd open voor nieuwe kennis!

Ik heb vele opleidingen en cursussen gevolgd (van psychologie, sociologie tot aan Google Analytics IQ en Inbound marketing) waarmee ik op basis van kennis en gedegen onderzoek diensten kan aanbieden die voldoen aan de SEO-vereisten van Google en aan de nieuwste ontwikkeling op het gebied van inbound marketing. Naast dat ik bedrijven help via MarsConnects, werk ik ook als freelancer.  Door op deze manier te werken heb ik veel ervaring opgedaan met klanten, bedrijven en werkzaamheden zoals het maken van websites en webshops, schrijven van inhoud, het toepassen van technische en on-page SEO en het maken van strategische SEO-plannen.

Mijn streven is dat jij slaagt met je onderneming. Het belangrijkste hiervoor is dat de basis van je website of webshop in orde is en dat je een ijzersterke strategie hebt om je doelen te behalen.

Vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid vind ik belangrijk. Ik voel me daarom ook betrokken bij de mensen die hard werken om hun doelen te realiseren. Ondernemerschap is niet eenvoudig en met de groei aan concurrentie wordt het steeds lastiger, maar wel uitdagend! Heb je een online bedrijf, dan heb je een goede marketingstrategie nodig waarvan SEO de basis vormt.

Ik ben er niet alleen voor beginnende ondernemers, maar ook voor bedrijven die al jaren bestaan. Voor ondernemers die de kennis en tijd niet hebben om aan marketing en SEO te werken, maar wel het doel hebben om verder te groeien, de concurrentie aan te gaan met de uitdagingen van de snelle ontwikkelingen die er op het gebied van marketing en SEO bestaan. Heb je een SEO-audit nodig om te weten wat er aan je website moet gebeuren, moet de inhoud van je website SEO-proof worden gemaakt of heb je goede blogs nodig: neem contact met me op!

Heb jij een bedrijf en je wilt graag samenwerken om de SEO-workload te verdelen of je wilt het management van je marketing-team uit handen geven: gewoon bellen – dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Met mijn twee honden (van de straat gehaald toen ze nog een puppy waren) woon ik in Tbilisi, Georgië. Maar heimwee naar Nederland is groot. Ik mis mijn familie, vrienden, muntdrop, vanillevla en het gezeur over het weer. Er wordt dus hard gewerkt om weer in Nederland te gaan wonen!

MarsConnects

MarsConnects is een klein Nederlands bedrijf opgericht in 1996 met het doel om ZZP-ers en het MKB te helpen het beste uit hun bedrijf te halen. Zowel voor beginnende ondernemers als de ervaren zakenman of -vrouw bied ik diensten aan waarmee je een goede online presentatie krijgt. Mijn specialisatie is SEO (zoekmachine optimalisatie), waarmee ik ervoor kan zorgen dat jouw bedrijf online gevonden wordt. Het gaat hierbij om lokale SEO, technische– en on-page SEO.

Bij ondernemen is het een groot voordeel als je van uitdagingen houdt.

Efficiënt en doelgericht

Tijd en budget zijn belangrijke aspecten bij het ondernemen als je ambitieus bent.  Daarom werk ik zo efficiënt mogelijk om de doelstellingen van mijn klanten – en die van mij – te behalen. 

Nadat je mij informatie hebt gegeven over je wensen en je doelstellingen, ga ik aan de slag en zorg voor een geregelde terugkoppeling om je op de hoogte te houden over de voortgang of om je mening te vragen.

Tijdens een project, maar ook als een project voltooid is, sta ik open voor vragen. Daarnaast kenmerkt mijn bedrijf door wederzijds vertrouwen: je kunt van mij verwachten dat ik alleen werkzaamheden doe waarmee jouw bedrijf vooruit gaat. Zie ik bijvoorbeeld na een audit een probleem die een positieve ranking van jouw site in de weg staat, en jij voert acties uit die het probleem vergroten, dan gaan wij praten. Ik wil namelijk ook dat jouw bedrijf succesvol wordt.

Ik vraag je wel rekening te houden met een mogelijke wachttijd van 1 tot 4 weken voordat ik met nieuwe werkzaamheden kan beginnen. Mocht je een spoedklus hebben, overleg dan met mij, dan kunnen we kijken hoe ik die toch voor je kan realiseren.

Best practices levert kwaliteit op die waarde behoudt

Kwaliteit boven kwantiteit

Als ik kan inschatten dat het aanbod van jouw bedrijf winstgevend kan zijn en dat ik voldoende ‘feeling’ met het product of de diensten heb om het goed op de markt te kunnen brengen, dan ga ik ervoor. Wil jij bijvoorbeeld een webshop beginnen om groene ketchup te verkopen, dan kan ik je niet helpen. Ik wil dus niet dat je je tijd en geld verspilt aan iets wat volgens mij echt niet gaat lukken. Ik ga altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Wat MarsConnects niet doet

Voor mij is het ook van belang hoe jij er zelf in staat. Wil je snel een webshop opgezet hebben met teksten en plaatjes gekopieerd van andere sites, dan ben je bij mij op het verkeerde adres. Ook ga ik geen teksten schrijven die pertinent onwaar zijn of waarbij de gezondheid van mensen in het geding is.

Ik werk volgens best practices: ik kies altijd voor de best mogelijke oplossing van hoge kwaliteit die ook op langere termijn haar waarde behoudt en waarmee jij klanten kunt behouden. Zo doe ik bijvoorbeeld niet aan  ‘black hat SEO’ om snel resultaten te boeken. Dergelijke acties leveren kwalitatief niets op en kunnen resulteren in het kwijtraken van je online bedrijf.

Tarieven

Mijn tarieven zijn gebaseerd op kosten plus een redelijke winstmarge om de voortdurende ontwikkeling in dit werkgebied bij te houden. Desondanks zijn mijn prijzen relatief voordelig als je uitrekent wat het uurtarief is. Ik hou rekening met het budget van mijn klanten: als ik iemand kan helpen ondernemer te worden, maar niet zo’n groot budget heeft, dan kunnen we vaak wel tot een oplossing komen. Ik weet ook dat mijn werk een grote bijdrage levert aan de winstgevendheid van een bedrijf, waardoor je investering snel terugverdiend kan worden.

Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ga jij ervoor om een online bedrijf op te zetten met een doordachte strategie om succesvol te zijn en winst te maken? Wil je daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat je het beste voor jouw klanten en je medewerkers wilt? Neem dan gelijk contact op, want dan wil ik graag met je samenwerken om jouw doelen te realiseren!

Verder lezen

Lees ook nieuws en tips over websites waarmee je zelf aan de slag kunt, of een van mijn andere blogs: