Over ons & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
Profit/Prosperity, People & Planet

Over ons & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich goed en gewaardeerd voelen om wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze doen.

Over ons

MarsConnects is een klein Nederlands bedrijf opgericht in 1996 met het doel om ZZP-ers en het MKB te helpen het beste uit hun bedrijf te halen. Zowel voor beginnende ondernemers als de ervaren zakenman of -vrouw bieden wij onze diensten aan waarmee je een goede online presentatie krijgt. Onze specialisatie is SEO (zoekmachine optimalisatie), waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf online gevonden wordt. Het gaat hierbij om lokale SEO, technische– en on-page SEO.

Bewuste keuzes maken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en winst maken betekent bewuste keuzes maken. Daarbij is het van belang hoe je met mensen omgaat, zowel met opdrachtgevers en klanten als met medewerkers. Gezondheid, welbevinden en ontwikkeling zijn belangrijk, zowel privé als zakelijk. Wat je gebruikt om je werk uit te voeren, de laptops, mobieltjes, batterijen, meubilair, verwarming, vervoer, etc. moeten zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk zijn om te passen binnen maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Wij proberen hieraan zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het een groot voordeel als je van uitdagingen houdt.

Maatschappelijk verantwoord werken

Hieronder vind je nog een aantal punten die ons beleid en manier van werken kenmerken en waarop ook ons prijsbeleid van onze diensten is gebaseerd.

Efficiëntie

Wij werken zo efficiënt mogelijk, omdat we de tijd en het budget van onze klanten en die van onszelf respecteren. Nadat jij ons informatie hebt gegeven over je wensen en je doelstellingen, gaan wij aan de slag en zorgen op een efficiënte manier voor een geregelde terugkoppeling om je op de hoogte te houden over de voortgang of om je mening te vragen.

Wij ‘gaan’ voor jouw opdracht

Wij staan bekend om onze goede dienstverlening aan onze klanten: tijdens een project, maar ook als een project voltooid is, staan we open voor vragen of het oplossen van een probleem. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf door wederzijds vertrouwen: wij ‘gaan’ voor jouw opdracht: wij willen ook dat jouw bedrijf succesvol wordt. Het is een groot voordeel dat wij van uitdagingen houden.

Wij vragen je wel rekening te houden met een mogelijke wachttijd van 1 tot 4 weken voor nieuwe klanten. Mocht je een spoedklus hebben, overleg dan met ons, dan kunnen we kijken hoe we die toch voor je kunnen realiseren.

Best practices levert kwaliteit op die waarde behoudt

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij kunnen een online bedrijf alleen succesvol maken als wij voldoende ‘feeling’ met het aanbod hebben om het goed op de markt te kunnen brengen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij kunnen een online bedrijf alleen succesvol maken als wij kunnen inschatten dat het aanbod winstgevend kan zijn en dat wij voldoende ‘feeling’ met het product of de diensten hebben om het goed op de markt te kunnen brengen. Wil jij bijvoorbeeld een webshop beginnen om groene ketchup te verkopen, dan kunnen we je niet helpen. Wij willen dus niet dat je je tijd en geld verspilt aan iets wat volgens ons echt niet gaat lukken. Wij gaan altijd voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Ook dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat wij niet doen

Voor ons is het ook van belang hoe jij er zelf in staat. Wil je snel een webshop opgezet hebben met teksten en plaatjes gekopieerd van andere sites, dan ben je bij ons op het verkeerde adres. Wij houden ervan om eerlijk te zijn in de teksten over een dienst of product: wij gaan geen boodschappen verkondigen die pertinent onwaar zijn of waarbij de gezondheid van mensen in het geding is.

Wij werken volgens best practices: wij kiezen altijd voor kwaliteit die ook mettertijd haar waarde behoudt en waarmee jij klanten kunt behouden. Zo doen wij bijvoorbeeld niet aan acties zoals ‘black hat SEO’ die snel resultaten bieden. Dergelijke acties leveren kwalitatief niets op en kunnen zelfs resulteren in het kwijtraken van je online bedrijf.

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op onze kosten plus een redelijke winstmarge om de voortdurende ontwikkeling in ons werkgebied bij te houden. Desondanks zijn onze prijzen relatief voordelig als je uitrekent wat ons uurtarief is. Wij houden rekening met het budget van onze klanten: als wij iemand kunnen helpen ondernemer te worden, maar niet zo’n groot budget heeft, dan kunnen we vaak wel tot een oplossing komen. Wij weten echter ook dat ons werk een grote bijdrage levert aan de winstgevendheid van een bedrijf, waardoor deze investering snel terugverdiend kan worden.

Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ga jij ervoor om een online bedrijf op te zetten met een doordachte strategie om succesvol te zijn en winst te maken? Wil je daarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat je het beste voor jouw klanten en je medewerkers wilt? Neem dan gelijk contact op, want dan willen we graag met je samenwerken om jouw doelen te realiseren!

Verder lezen

Lees ook onze nieuws en tips over websites waarmee je zelf aan de slag kunt, of een van onze andere blogs: