Onze tarieven

“Of we vinden een weg, of we maken er één.” - Hannibal

Onze tarieven zijn gebaseerd op een maatschappelijk verantwoord prijsbeleid. Ons doel is niet om heel erg groot te worden, maar om als zelfstandige voldoende inkomsten te generen met fijn werk en prettige klanten. Hiermee kunnen wij mensen helpen onafhankelijk te worden met een eigen bedrijf en bestaande bedrijven helpen het beter te doen. 

Wij geloven dat zakelijke relaties gebaseerd zijn op professionaliteit, vertrouwen en commitment. Het is ons beleid om transparant te zijn en onze klanten diensten van uitstekende kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs. 

MarsConnects is nog gevestigd in Tbilisi, Georgië, daarom vallen onze diensten onder het 0%-tarief van de omzetbelasting. Wij hebben geen BTW-nummer of KvK-nummer, omdat we buiten Europa werkzaam zijn, maar onze facturen voldoen aan de Nederlandse Belasting wetgeving. Ook al vallen onze diensten onder het 0%-tarief, het wordt wel van je verwacht dat je de uitbesteedde werkzaamheden opgeeft aan de belastingdienst. 

Door te werken vanuit Georgië, is het ons mogelijk om iets lagere tarieven te hanteren dan in Nederland. Omdat wij een klein bedrijf zijn en niet als doel gesteld hebben om heel erg groot te worden, zijn wij niet echt een concurrent van de bestaande Nederlandse SEO-bedrijven. Dat willen we ook niet, want wij vinden het belangrijk dat de bedrijven in Nederland kunnen overleven. Terug verhuizen naar Nederland of een van de andere Europese landen, staat in de planning. T.z.t. zullen de Europese BTW-tarieven voor het leveren van(online-) diensten gelden, waar onze tarieven op aangepast moeten worden.  

Je persoonlijk merk is een belofte aan je klanten …. een belofte van kwaliteit, consistentie, competentie en betrouwbaarheid. - Jason Hartman

Uurtarieven en werkwijze

Wij hanteren een uurtarief van € 40 voor gevestigde bedrijven met personeel in dienst, met een minimale projectduur van 5 uur. In overleg kunnen we bespreken welke diensten de grootste positieve impact hebben op je online bedrijf, zodat je budget effectief wordt gebruikt.

Voor start-ups en kleine MKB-ers (beide zonder personeel), hanteren wij een uurtarief van € 30,–, ook met een minimale projectduur van 5 uur. Wij hanteren een lager uurtarief voor deze groep mensen, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen hun kansen moeten kunnen pakken als zij iets willen ondernemen.

Zowel de gevestigde bedrijven als de startende ondernemers krijgen 10% korting bij vooruitbetaling.

Voor uurregistratie, maken wij een project aan in Clockify en delen dit account met je zodat we beide een transparante administratie voeren. Ook geven wij je alle informatie om contact te houden gedurende het project om lopende zaken te bespreken of om vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op als je belangstelling hebt om van een van onze diensten gebruik wilt maken. Wij zullen ons volledig voor je inzetten om jouw online bedrijf te verbeteren en meer winstgevend te maken.

Hoeveel tijd kost SEO optimalisatie?

SEO optimalisatie van een website en een webshop is afhankelijk van het aantal pagina’s, de hoeveelheid teksten en het aantal producten. Een indicatie:

Hoeveel tijd kost een SEO optimalisatie van een bedrijfswebsite?

Heb je een bedrijfswebsite waarmee je je diensten aanbiedt met maximaal 8 pagina’s en een totaal aantal woorden van circa 6000 woorden (in het Nederlands), dan kan je website in 10 uur SEO geoptimaliseerd worden. Dit is inclusief een verkorte SEO-audit van je website en een sleutelwoordenonderzoek. Het is goed om gedurende deze 10 uur goed bereikbaar te zijn om afspraken te maken over de keuze van de sleutelwoorden, zodat deze zijn afgestemd op je bedrijfsdoelen.

Het gaat hier om het optimaliseren van bestaande teksten* zodat deze beter gevonden worden door zoekmachines. Wanneer het nodig is, worden deze aangepast om ze aantrekkelijker te maken voor je doelgroep. 

Heb je nieuwe teksten voor je website nodig die SEO-proof zijn, reken dan op circa 6 uur per tekst van circa 1200 – 1500 woorden inclusief sleutelwoordenonderzoek, concurrentie-analyse en interne links.

 

* Let wel dat het hier om bestaande teksten gaat die origineel en voor je doelgroep toonbaar zijn. Maak je gebruik van gekopieerde teksten en/of afbeeldingen (waar je geen rechten op hebt verkregen), dan heb je een hele nieuwe inhoud nodig. 

Hoeveel tijd kost een SEO optimalisatie van een webshop?

Een webshop in WordPress kan beter geoptimaliseerd worden dan een Shopify-shop. Ongeacht het platform waarop je webshop draait: teksten en productafbeeldingen die SEO geoptimaliseerd zijn, vormen de basis van je webshop.

Voor het optimaliseren van teksten op de home-pagina en de categoriepagina’s die samen uit maximaal 8 pagina’s en een totaal aantal woorden van circa 6000 woorden bestaan (in het Nederlands), is ongeveer 10 uur nodig. Dit is inclusief een sleutelwoordenonderzoek. Het is goed om gedurende deze 10 uur goed bereikbaar te zijn om afspraken te maken over de keuze van de sleutelwoorden, zodat deze zijn afgestemd op je bedrijfsdoelen. 

Ook hier gaat het om het optimaliseren van bestaande teksten* zodat deze beter gevonden worden door zoekmachines. Wanneer het nodig is, worden deze aangepast om ze aantrekkelijker te maken voor je doelgroep. 

Moeten je productteksten ook aangepast worden, dan is het aantal uur dat nodig is voor SEO-optimalisatie meer en afhankelijk van de hoeveelheid producten en productafbeeldingen. 

Heb je het niet zo breed, dan kan ik je – na het optimaliseren van de teksten op je home-pagina, ‘over ons’- pagina en de categorie-pagina’s, een lijst geven met acties waarmee je zelf je productbeschrijvingen en afbeeldingen kunt optimaliseren. 

Voor MKB-ers die een webshop naast een fysieke winkel hebben, is het slim om ook je Google mijn Bedrijf goed en SEO-vriendelijk in te vullen. Hiermee zorg je dat je lokale SEO in orde is, zodat mensen in je omgeving je makkelijker kunnen vinden. 

 

* Let wel dat het hier om bestaande teksten gaat die origineel en voor je doelgroep toonbaar zijn. Maak je gebruik van gekopieerde teksten en/of afbeeldingen (waar je geen rechten op hebt verkregen), dan heb je een hele nieuwe inhoud nodig.