Tarieven


Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op een maatschappelijk verantwoord prijsbeleid. Hiermee kunnen wij mensen helpen onafhankelijk te worden met een eigen bedrijf en bestaande bedrijven helpen het beter te doen.

Zakelijke relaties zijn gebaseerd op professionaliteit, vertrouwen en commitment. Het is ons beleid om transparant te zijn en onze klanten diensten van uitstekende kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs.

Uurtarieven en werkwijze voor eenmalige diensten

Heb je andere teksten voor je website nodig die SEO-proof zijn? Of een landingspagina, een e-book, een uitgebreide website audit of een van onze andere diensten die jouw website meer leads bezorgt? Schakel ons SEO-bedrijf in en wij regelen het voor je!

Wij hanteren een uurtarief van € 40 voor gevestigde bedrijven met personeel in dienst, voor opdrachten waarvoor minimaal 5 uur nodig is. Sommige taken kunnen sneller worden uitgevoerd, waardoor het voor jou voordeliger is om taakopdrachten te combineren. In overleg kunnen we bespreken welke diensten de grootste positieve impact hebben op je online bedrijf, zodat je budget effectief wordt gebruikt.

Voor start-ups en kleine MKB-ers (beide zonder personeel), hanteren wij een uurtarief van € 35,–, ook met een minimale duur van 5 uur. Wij brengen een lager uurtarief voor deze groep in rekening, omdat wij het belangrijk vinden dat mensen hun kansen moeten kunnen pakken als zij iets willen ondernemen.

Zowel de gevestigde bedrijven als de startende ondernemers krijgen bij vooruitbetaling 10% korting op onze eenmalige diensten.

Voor uurregistratie, maken wij gebruik van Clockify en delen dit account met je zodat we beide een transparante administratie voeren. Ook geven wij je alle informatie om contact te houden gedurende het project om lopende zaken te bespreken of om vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op als je belangstelling hebt om van een van onze diensten gebruik wilt maken. Wij zetten ons volledig voor je in om jouw online bedrijf te verbeteren en meer winstgevend te maken.


Neem contact op

Tarieven voor doorlopende website diensten op maat

Voor doorlopende website diensten werken we niet op basis van een uurtarief. Afhankelijk van je doelen, concurrentie en de producten en diensten die je aanbiedt, hebben we een geschikt aanbod op maat.

Of je nu een wekelijkse blog wilt of aan email marketing wilt doen, wij regelen het en zorgen ervoor dat deze taken resultaten boeken.  Met onze full-service regelen we alles voor je website of webshop: van technische SEO, content, online marketing en linkbuilding tot aan SEO geoptimaliseerde landingspaginga’s en e-mail marketing.


Vraag een offerte aan

Vragen die mensen stellen aan ons SEO bedrijf

Hoeveel tijd kost SEO optimalisatie?

SEO optimalisatie van een website en een webshop is afhankelijk van het aantal pagina’s, de hoeveelheid teksten en het aantal producten.

Hoeveel tijd kost een SEO optimalisatie van een bedrijfswebsite?

Heb je een bedrijfswebsite waarmee je je diensten aanbiedt met maximaal 8 pagina’s en een totaal aantal woorden van circa 6000 woorden (in het Nederlands), dan kan je website in 20 uur SEO geoptimaliseerd worden. Dit is inclusief een verkorte SEO-audit van je website en een sleutelwoordenonderzoek. Vooraf hebben we overleg over de keuze van de sleutelwoorden, zodat deze zijn afgestemd op je bedrijfsdoelen.

Het gaat hier om het optimaliseren van bestaande teksten* zodat deze beter gevonden worden door zoekmachines. Deze teksten worden aangepast om ze aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.

Heb je nieuwe teksten voor je website nodig die SEO-proof zijn, reken dan op circa 6 tot 8 uur per tekst van circa 1200 – 1500 woorden inclusief sleutelwoordenonderzoek, concurrentie-analyse en interne links.

* Let wel dat het hier om bestaande teksten gaat die origineel en voor je doelgroep toonbaar zijn. Maak je gebruik van gekopieerde teksten en/of afbeeldingen (waar je geen rechten op hebt verkregen), dan heb je een hele nieuwe inhoud nodig. Om dit in orde te krijgen, kun je ons ook inhuren om nieuwe teksten te schrijven – uiteraard SEO geoptimaliseerd.

Hoeveel tijd kost een SEO optimalisatie van een webshop?

Een webshop in WordPress kan beter geoptimaliseerd worden dan een Shopify-shop. Ongeacht het platform waarop je webshop draait: teksten en productafbeeldingen die SEO geoptimaliseerd zijn, vormen de basis van je webshop.

Voor het optimaliseren van teksten op de home-pagina en de categoriepagina’s die samen uit maximaal 8 pagina’s en een totaal aantal woorden van circa 6000 woorden bestaan (in het Nederlands), is ongeveer 20 uur nodig. Dit is inclusief een sleutelwoordenonderzoek en concurrentie-analyse, interne links. Vooraf hebben we overleg over de keuze van de sleutelwoorden, zodat deze zijn afgestemd op je marketingsdoelen.

Ook hier gaat het om het optimaliseren van bestaande teksten* zodat deze beter gevonden worden door zoekmachines. Wanneer het nodig is, worden deze aangepast om ze aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.

Moeten je productteksten ook aangepast worden, dan is het aantal uur dat nodig is voor SEO-optimalisatie meer en afhankelijk van de hoeveelheid producten en productafbeeldingen. Om de kosten te drukken, kun je hiervoor een offerte opvragen.

Voor MKB-ers die een webshop naast een fysieke winkel hebben, is het slim om ook je Google mijn Bedrijf goed en SEO-vriendelijk in te vullen. Hiermee zorg je dat je lokale SEO in orde is, zodat mensen in je omgeving je makkelijker kunnen vinden.

* Let wel dat het hier om bestaande teksten gaat die origineel en voor je doelgroep toonbaar zijn. Maak je gebruik van gekopieerde teksten en/of afbeeldingen (waar je geen rechten op hebt verkregen), dan heb je een hele nieuwe inhoud nodig.


Vraag een offerte aan

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email