Een website met SEO die scoort

SEO bestaat uit meer dan 200 deeltaken die tot doel hebben om bezoekers te genereren en je ROI (Return On Investment) te verhogen. Als je nog niet eerder met SEO gewerkt hebt, dan is het belangrijk om de basis eerst goed te hebben. Is je online bedrijf al redelijk gegroeid en wil je je bereik en verkoop vergroten, dan zijn meer SEO taken nodig om je doel te verwezenlijken. Je concurrenten doen dit namelijk ook!

Een website met SEO die scoort

Een website met SEO die scoort: SEO bestaat uit meer dan 200 deeltaken die tot doel hebben om bezoekers te genereren en je ROI (Return On Investment) te verhogen. Als je nog niet eerder met SEO gewerkt hebt, dan is het belangrijk om de basis eerst goed te hebben. Is je online bedrijf al redelijk gegroeid en wil je je bereik en verkoop vergroten, dan zijn meer SEO taken nodig om je doel te verwezenlijken. Je concurrenten doen dit namelijk ook!

Een website met SEO die scoort

Problemen met je website

Zonder SEO heb je een website die weinig bezoekers trekt omdat het op het internet lastig te vinden is. Een website met SEO die scoort op de zoekpagina’s van Google, biedt jou kansen om meer klanten te krijgen en dus een hogere omzet met je online bedrijf te maken.

Loop jij met je website tegen een of meer van de volgende uitdagingen aan?

 • Je website wordt nauwelijks op het internet gevonden.
 • Je krijgt steeds minder bezoekers op jouw website en je weet niet waarom.
 • Het aantal mensen dat informatie van je wil of jouw diensten afneemt is ineens drastisch verminderd.
 • Je start een nieuwe website en je wilt snel zaken kunnen doen.
 • Je website is te langzaam waardoor je bezoekers verliest.

Nederlands SEO-bedrijf

Als jij op zoek bent naar een oplossing van een of meer van de genoemde uitdagingen, dan zit je bij ons goed. Wij bieden SEO-oplossingen aan die meegaan met de steeds veranderende algoritmes van Google. Dit betekent ook dat wij weten hoe jij een website met SEO krijgt die scoort voor een betere vindbaarheid.

MarsConnects is een Nederlands SEO-bedrijf dat ook gelokaliseerd SEO kan aanbieden. Dat wil zeggen dat wij veel verschillende doelgroepen binnen Nederland (en Belgie) kennen en ‘hun taal’ spreken. Dit is belangrijk omdat mensen eerder overgaan tot het kopen van een product bij een bedrijf waarmee zij zich verbonden voelen.

Met SEO bespaar je op advertentiekosten

Heb je een webshop of een bedrijfswebsite waarmee je je producten of diensten aanbiedt, dan is het natuurlijk belangrijk dat je bezoekers krijgt. Je kunt gebruik maken van SEA en hiervoor advertenties via Google of op Facebook plaatsen, maar met een dergelijke strategie blijf je geld uitgeven om leads te krijgen en verkopen te stimuleren.

De voordelen van een goede SEO nemen na verloop van tijd alleen maar toe: het is een van de weinige strategieën die effectiever worden naar mate de tijd die je hierin investeert. Hoe meer relevante inhoud van goede kwaliteit je produceert, hoe meer kwaliteitslinks je site aantrekt, hoe beter je in Google scoort, hoe meer organisch verkeer je krijgt.

Laat je dit doen, dan kost dat ook geld, maar het is een investering die zichzelf terugbetaalt: zonder SEO draait je site niet. Met een goede SEO kun je een goede concurrentiepositie innemen om jouw potentiële klanten te bereiken. Verleen je daarnaast een goede service en verkoop je een goed product waar vraag naar is, dan helpen wij je graag om je doelen te verwezenlijken.

Wanneer scoort een website in Google?

Een website met SEO die scoort is:

 • een website die snel laadt, vooral op mobieltjes.
 • Het biedt de informatie waarnaar mensen op zoek zijn.
 • De inhoud is informatief, relevant en laat je bezoeker terugkomen of direct een actie ondernemen (bijvoorbeeld contact opnemen of een product bestellen en betalen).
 • Je website is makkelijk en logisch in gebruik, onderwerpen zijn makkelijk te vinden en irriteert niet met knipperende lichtjes of flitsende banners.
 • De vragen die je bezoekers zouden kunnen hebben, heb je al op je website beantwoord.
 • Op basis van onderzoek heb je de juiste sleutelwoorden gebruikt en deze staan in de juiste aantallen op de goede plaatsen. Dit geldt ook voor de Call-to-Actions en de contact informatie.
 • Je gebruikt relevante links naar andere pagina’s van je site en hebt goede backlinks.
 • Ook voldoe je aan de privacy-wetgeving van de EU.
 • Natuurlijk is je site voldoende beveiligd en is je webshop duidelijk over de leveringsvoorwaarden en je privacybeleid (Cookies!).
 • Je site geeft met regelmaat (1 tot 3 x per week, bij hoge concurrentie vaker) nieuw inhoud van goede kwaliteit en is verbonden met diverse social media- platforms.
 • Op basis van analyses (zoals Google Analytics) weet je welke pagina’s het goed doen en welke aangepast moeten worden voor een betere vindbaarheid.
 • Op basis van de analyses weet je ook welke pagina’s winst opleveren.
 • Je volgt Google’s Best Practices en maakt geen gebruik van Black Hat SEO.
 • Je voert eens per jaar een uitgebreide SEO-Audit uit (een soort APK voor je website) om de status van je site te weten en waaraan gewerkt moet worden.
 • Je weet wat je concurrentie doet en weet daarop in te spelen.
 • Enzovoorts.

Kortom: SEO bestaat uit meer dan 200 deeltaken die tot doel hebben om bezoekers (lees: jouw potentiële klanten) te genereren en je ROI (Return On Investment) te verhogen. Als je nog niet eerder met SEO gewerkt hebt, dan is het belangrijk om de basis eerst goed te hebben. Is je online bedrijf al redelijk gegroeid en wil je je bereik en verkoop vergroten, dan zijn meer SEO taken nodig om je doel te verwezenlijken. Je concurrenten doen dit namelijk ook!

Duplicaten op een website geen negatieve rankingsfactor

Website op maat

Wil je een website met SEO die scoort en je hebt geen idee waarmee je moet beginnen, neem dan contact met ons op. Onze diensten kunnen we op maat aanbieden, zodat bijna voor elk budget wel een mogelijkheid te vinden is.

Heb je een heel klein of geen budget, lees dan onze blogs. Met regelmaat plaatsen we nieuwe artikelen waarmee jij je website of webshop zelf kunt voorzien van een SEO die voldoende is om hoger weergegeven te worden op de zoekpagina’s van Google.

Verder lezen